Rozchody, návraty, zvraty a rozvody

Rozchody, návraty, zvraty a rozvody

Anotace: Smutním, když vidím Tě nešťastného i když vím, že do smíchu Ti není a ani nemůže být ...

Minulý týden byl v našem vztahu plný zvratů,
nevydrželi jsme bez sebe. Neděle byla časem návratu!
Tys volal mi několikrát, a ptal se mě jak mi je a jaký jsem měla den,
žena Tě slyšela telefonovat a tys musel s pravdou ven!

Řekls jí o nás vše, že mě miluješ a chceš se mnou být,
ona vyčítá mi, že rozbila jsem rodinu a dopustila otce od dětí vzít!
Sám tvrdíš, že váš vztah není o ničem, drží vás děti, Tvůj příjem a dům ...
Lásko, všechno jí nech! Nepotřebujeme nic! Oddejme se snům!

V pondělí ráno vezu Tě do práce a tys požádal mě, abych zastavila.
Řekls mi vše, co se u vás stalo v neděli večer a já zprvu nevěřila.
Byl jsi pevně rozhodnut odejít, protože potřebuješ k životu víc,
víš ale, že i já bych manželovi nechala vše a my bychom neměli zpočátku nic.

Dívali jsme se na podnájmy bytů a malovali jsme si budoucnost naši,
já Tě však do ničeho netlačím, myšlenky na opuštění dětí Tě plaší!
Cítím, že jsi v situaci, kdy nevíš co vlastně opravdu chceš a co uděláš!
Miluješ mě, chceš být se mnou, ale zbavit se odpovědnosti? To přece neděláš ...

Budeme dost silní dobojovat vše do konce, když na boj jsme se dali?
Ve firmě jsme tématem číslo jedna! My bezúhonost za lásku prodali!
Strašně se duševně trápím, všichni mi vyčítají, že to už nejsem já!
Vím, můj smích už se nerozlíhá po chodbách a necítím se svá!

Včera zazvonil firemní telefon a osoba na druhé straně chtěla se mnou mluvit!
Byla to Tvá žena a požádala mě, abych vyšla před firmu, že musíme si promluvit!
Statečně, hrdě, s hlavou vztyčenou vyšla jsem tomutu rozhovoru vstříc!
Tohle viděla jsem jen ve filmu! Ale zažít to na vlastí kůži, chce odvahy víc!

Ze začátku to bylo plné vzteku a výčitek z její strany, nedivím se jí!
Pak přišly prosby, a já svou vrozenou diplomacií mluvila také k ní.
Opouštějí mě síly, nevím jak dlouho ještě vydržím čelit všemu kolem mě!
Světová krize dotýká se firmy a duševní krize zase Tebe a osoby mé!
Autor ona_a_on, 20.12.2008
Přečteno 561x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, strašidýlko-střapatý, Bíša, bajli33
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílku rozumím, přeji mnoho sil a štěstí, věřím, že to překonáte... někdy je život rázný.

22.12.2008 17:36:00 | NikitaNikaT.

WoW! Tohle mě chytlo za srdce.....chce to jistě hodně odvahy, to sem psát...držím palce, určitě to spolu zvládnete! ;)

20.12.2008 17:58:00 | bajli33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí