Jirkovi :)

Jirkovi :)

Anotace: Ležela jsem u něj v tichu, nevinná a beze hříchu, dusila se v jeho těle, můza vtrhla do postele ;)

Jenom když se setmí,
stačí dotek letmý,
přetrhl jsi moji šňůru,
vstoupám vzhůru ku azuru,
otáčím se za tvou dlaní
jako slunečnice,
ač je tma, tak spoustu světla
proudí do světnice.
Okamžik plný napětí,
až vzbudíme se, odletí,
okamžik plný čekání
a spoustu něhy do dlaní
a moje němé pozvání,
zda přijmeš je, jen hvězdy ví.
Já ptala se jich v podvečer,
ach nepoví, ach nepoví..
Autor Calypsó, 20.12.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=) cute...

23.01.2009 20:27:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí