o perlách ve tvých očích

o perlách ve tvých očích

Anotace: :)

nenahlížej do očí zlodějů

jejich odstín podráží smysl..

smysl jednotlivých střepů
na dlani chudáků..
které skončili stejně jako já..

-oči dokořán
a přeci jen slepý..

jistě se staneš dalším z příběhů
stoletého kolotoče

na pouťovním klišé..

.....................
a možná budeš dalším důkazem
té štědrosti(na vlastním polštáři)

a každá ze tvým perel
vsákne se hlouběji

hlouběji v tebe..
Autor Woski, 20.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí