Padá sníh

Padá sníh

Anotace: A najednou je ze mě optimista!

Konečně láska, co netrhá mne,
jemná a čistá
a žádné iluze a "kdyby" klamné
a najednou - COŽE?
Jsem optimista!!

Konečně cit, co neumí drásat,
co skládá korálky do řádků,
konečně nežnost, úsměv, krása
a večery jak pohádku.

Konečně něco, co je ryzí,
co nemá rádo ničení,
sedánky v šelestění břízy
a časem se to nezmění.

Obrazy v jasnojasné žluté
maluje moje srdce radši.
Jen svazek, svazek bez závazků,
přátelství, láska...všechno stačí.

Všechno je plné fialek
až po okraje představ svých.
Nadějný pohled do dálek,
jen vpřed a vpřed!
...už padá sníh...
:)
Autor Calypsó, 20.12.2008
Přečteno 483x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, danav, d---, Mbonita, Fighting Dreamer, Filková, Antonín Sander, Myrja, Quigleika, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle básnička úplně mění náladu... a ten konec ten zní... dík za ni

21.12.2008 02:06:00 | d---

tady se někdo nechal pohltit atmosférou padajících vloček:)já rovněž...jen z toho nevznikla tak krásná slůvka:)...líbí, moc moc-ST-

20.12.2008 22:44:00 | Fighting Dreamer

jupí :o)
Do hrobu patří jen zhuntovaní pesimisté..
Sláva životua všemu pěknému-...

20.12.2008 21:41:00 | Filková

Krásná báseň...kéž bych taky mohl být optimistou...:)

20.12.2008 21:12:00 | Antonín Sander

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí