Ty a já

Ty a já

Anotace: Zase jedna noc když nemohu spat a jsem šíleně zamilovaná do někoho komu jsem volna...

Byl jsi ty,
byla jsem já.
Tys bořil mýty,
já byla myška šedivá.

Byl tvůj chladnej svět,
a byl můj svět ze snů.
Sny tvé tmavé jak noční květ,
mé sny o krásných dnů.

Byl jsi to jenom ty co se mi líbí,
doufám že i já byla tvá tajná.
Byl jsi to ty co mi po nocích chybí,
já byla jen dušička ve snu bludná.

Byl jsi,vždy jsi byl,
budu i já navždy?
Není nikdy kdo by mi tě z hlavy vymyl,
už nehodlám přežívat a zůstat tady!

Žíj,prosím žíj aspoň ty dál,
já totiž nechci už žít.
Prožíj si svůj seriál,
už tě nikdy nechci na očích mít!

Sbohem...
Autor Dark dream, 20.12.2008
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, jesterka, Mrs.Grázl, Filková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to znám...a myslím, že je nás víc...musíme být silní, ten život není vůbec sranda...:(

22.12.2008 11:26:00 | Agniezka

ty brdo to je sešup... jo jo.. :o)

20.12.2008 21:34:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí