tajemství na konci duhy???

tajemství na konci duhy???

Anotace: ...

žít ze zklamání z pokladu na konci duhy
vždy jsme ho tak bezohledně hledali
a vždy budu mít u tebe své dluhy
nemohu říct, že se časem smazali

jako dárek ti dávám samu sebe
můžeš ho zničit, za moc nestojí
poslouchej tiše to ego, co ve mně přede
a přálo by si říct, že se nebojí

jsi se mnou, jen když tě pevně svírám
děsím se otazníků na konci tvých vět
jsi můj, jen když tě právě líbám
to pak odvážím se říct, že nám patří svět...
Autor barking bitch, 20.12.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Marupiara, eery
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska je jenom honba za duhou ? ...dvě v tobě mluví...jedna přes druhou...

11.05.2009 11:54:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí