Nadechni se znova!

Nadechni se znova!

Anotace: ...je to chaotické..chvíli mluvím k sobě..chvíli k němu..a tohle je výsledek =)..no stručně řečeno..tak trošku podpora a uklidnění pro mě,že jednou bude líp..snad

Černý, prázdný den
rozbil ti sen
sen, kterému jsi věřil víc než sobě
naplní se v další době
věř v to, že ti věřím
cestou k tobě běžím

Nadechni se znova
budeme zde oba
nadechni se znova
pro tebe je ona
nadechni se znova
jen tam jsi doma

Hlava plná žvástů až po okraj
oni tě tak málo znaj
netuší, co říct aby tě podrželi
čím ti ublížili nikdy nevěděli
přesto…

Nadechni se znova
budeme zde oba
nadechni se znova
pro tebe je ona
nadechni se znova
jen tam jsi doma

Osud podle svého cesty mění
mění formu, obsah, celé znění
hraje si s tebou jak uzná za vhodné
to je mu také podobné
nerozlišuje jestli ničí či pomáhá
ale svého se vždy domáhá

Nadechni se znova
budeme zde oba
nadechni se znova
pro tebe je ona
nadechni se znova
jen tam jsi doma

Nic netrvá věčně
ani kapky deště
ani bolest, co prožíváš
přece se jen usmíváš
ani tvá neopětovaná láska
ani jeho nasazená maska
a pro to vše…nadechni se znova
Autor Giginka, 21.12.2008
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: J.U. Ray, NikitaNikaT., petříček, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já dýchám jako o život!

21.12.2008 17:43:00 | petříček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí