Láska

Láska

Anotace: -

Je to hezčí část našeho života,
v každém srdci se jí kousek mihotá.
Každý z nás, ji musí naleznout,
nejtěžší je, ji však poslechnout.
V dětství se musí vyklubat
a na lidské dveře zaklepat.
Na nás je, jí otevřít
a dveře před ní nezavřít.
Mně je však jen jedenáct let,
neměla bych Vás poučovat jak těžký je svět!
Autor kaky, 21.12.2008
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Valgor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí