Sen ...

Sen ...

Anotace: ***

Dnes v noci sen se mi zdál,
Nebyl to však ledajaký sen,
V tom snu já myslel že jsem král,
Já v něm prožil krásný více než jeden den...

V tom snu bylas Ty!,
A řeklas že mě miluješ...
Políbilas mé rty,
Já jen zeptal se zda si ze mne utahuješ...
Ty však řeklas Ne,
Mě ovládl neskutečný pocit štěstí...
Ty přivinula ses ke mne,
Pak procházeli sme se po předměstí...

To co v tom snu sem měl,
To je vše co bych si přál,
To je to co už bych téměř dva roky chtěl,
Avšak místo toho mi den i ten sen vzal...

S neskutečnou láskou v srdci se probouzím,
S neskutečnou tohou po tobě prahnu...
Den co den,ti svou lásku nabízím,
A slibuji že ti nikdy nezahnu...
Přísahám že jsi vše co bych chtěl mít,
Že jsi můj pramen naděje...
S tebou stále chtěl bych být,
Ale nic z toho se neděje...

Sen je jediné místo kde tě mohu vlastnit,
Tak jdu raději zase spát,
Tak prosím,zhasni...
Autor Kamen s.r.o., 21.12.2008
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Lonely.girl, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je taaak krasny :)

23.12.2008 12:37:00 | Agniezka

jo tak tohle znám.... jsem v dost podobný situaci.... a nemám páru co s tim .... tak se z toho brzy dostaň :)

22.12.2008 20:00:00 | Lonely.girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí