Slib

Slib

Anotace: Slibovat by měl člověk jen tehdy, když je na to dost silný ...

Lásko, strašně mi chybíš a to mě bolí!
Ten zármutek mě určitě srazí na kolena a skolí!
Vím, dala jsem slib a já své slovo držím!
Ale splnit ten slib je těžké, teď už to vím!

Slíbila jsem Tvé ženě, že Ti nezavolám,
že nenapíši esemesku, nenaruším vánoce vám ...
Třetí den bez Tebe a já uvnitř churavím a pláči,
nejdříve jde můj stín a až pak já za ním kráčím!

Ještě celý dlouhý týden je mi souzeno bez Tebe být,
vyhlížím Tě při nákupech, zklamání lze však těžko skrýt!
Mobil držím celý den v ruce a i v noci ho mám u sebe!
Vím, jsem naivní, když vyhlížím zprávičku od Tebe!

Ještě že máme e-mail, teď jediného našeho lásky posla,
bez něho by má bolest do neúnosných mezí vzrostla!
Tak mohu Ti bez obav zanechat pár řádek plných citů,
ty odpovídáš po nocích a já cítím, že pro mne jsi tu ...
Autor ona_a_on, 22.12.2008
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, bajli33, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, Mrs.Grázl, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět Tvé dílko chápu, věřím, že to překonáš. Čeká Vás teho ještě spousty, ale jen víra, naděje, důvěra, upřímnost a velka podpora jeden druhého (takové to stát vždy po boku) Vám hodně pomůže, uvidíš, aj když slzy ještě uroníš...

22.12.2008 17:37:00 | NikitaNikaT.

...už nikdy neslibuju...
nechci tipovat, protože tohle není o hodnocení...
ale chápu tě, moc tě chápu...

22.12.2008 11:32:00 | Lota

máš to těžký...

22.12.2008 09:20:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí