Nebuďte mne!!

Nebuďte mne!!

Anotace: nechte vše spát

V nostalgii vzpomínek a snů
cítím se šťastná.
Probuzení však přijde brzy,
realita není krásná

Nechci kráčet časem dál
Ty jsi odešel a byls můj král.
Kráčíš si dál krokem hrdým,
mě si srazil loktem tvrdým.

Na lásku však léku není,
tak nebuďte mne z toho snění.
Nebuťe mne do neštěstí,
jinak Vám dám ránu pěstí.
Autor LadyTaRaNi, 22.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí