Vieš, že si mi všetkým

Vieš, že si mi všetkým

Anotace: Vyznanie mojej milovanej priateľke....

Si tvárou titulnej strany
časopisu s názvom Môj život,
blúdiš po chodbičkách mojej mysle,

Cítim tvoj parfém,
zrazu som celkom mimo,
ako zajac, čo začul varovný výstrel

Po uši namočení
brodíme sa morom lásky,
v súboji s ním padám do kolien,

Nie som schopný vydať
zo seba hlásky,
ani keby chcem, nič vtedy nepoviem

Znova pošli mi vzdušný bozk,
nech atakuje moje srdce,
po bielych holuboch ti pošlem odpoveď

Napíš mi ďalší dopis,
i keď mám ich plné vrece,
chcem páchať hriechy, k tebe pôjdem na spoveď

Rozsekáme pochybnosti
ako mačeta prales,
keď v žiare sviečky hráme sa na súsošie

Poď tvoriť harmóniu
ako biely a čierny kláves,
ak prvotný strach potupne odišiel

S úderom srdca,
vybaví sa mi tvoja tvár,
telo ti halí hodvábna záclona

Som hráčom,
čo s láskou vždy o všetko hral,
keď na teba myslím, srdce mi zastoná

Radí mi: „Miluj ju,
dýchaj ju celú,
choď v jej krokoch na kraj sveta,“

Vnukne mi ďalšiu
myšlienku smelú,
„Ona je anjel, čo pre teba lieta“

Vyznávať nahotu
je túžba dvoch tiel,
som posadnutý tvojou kožou

Necháme popravcu snov
čítať ortieľ,
ktorý nás zachráni s pomocou Božou

Si nádherná víla
z čarovného lesa,
či produkt továrne splnených snov,

Daruj mi pohľad
keď budeš sa česať,
je to viac ako stotisíc slov
Autor geronimo, 22.12.2008
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: PetTulak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí