O Té, o níž sním

O Té, o níž sním

Anotace: Jen a jen pro tebe

Miluji Tě,
Miluji Tě,
Trn z růže,
V srdci bolí krutě,

Miluji Tě,
Miluji Tě,
Nechci zapomenout,
Tvou láskou se chci rozplynout,

Miluji Tě, Pavlínko
Miluji Tě, Pavlínko
Snad nadějí není malinko,

Děkuji za dárek,
Ten večer ve tvém objetí,
Chci nechat ten sen,ten spánek,
Navždy ať mne pohltí...
Autor Lumen, 22.12.2008
Přečteno 640x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, sht1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí