Krásná An II.

Krásná An II.

Anotace: Kdyby jedna básnička byla málo, aby ji obměkčila.

Jen na chviličku přivři víčka
řasami dotkni se svých řas
já pak odložím svá sklíčka
a ty mezitím zastav čas

A do rukou mi dej svý dlaně
ať večer tolik nestudí
já políbím tě na ně
a ony se tím probudí

Jen na chviličku přivři víčka
ať potkají se tvoje řasy
voní víno, hoří svíčka
když bloudím tvými vlasy

A pak myslím, že dovedu
přesvědčit tvá ústa
že voní, že chutnají po medu
a že měla bys tu zůstat.
Autor Milan Novák, 22.12.2008
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Mrs.Grázl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí