Vždy

Vždy

Anotace: Další básnička :-( ve které popisuji co opravdu cítím...

Vždy si byl krásný,
tak moc šťastný.

Vždy ses choval jako bůh,
druhým radil ať vyšetří si sluch.

Vždy si byl něco víc,
no tak nastav světu líc.

Vždy ses do všeho hned vrhal,
ve škole proplouval.

Vždy ses mi líbil,
často ses mýlil.

Vždy jsi byl na mě zlý,
já říkala ti že jsi blbý.

Vždy jsi tak zajímavě voněl,
po nocích mi tak příšerně chyběl.

Vždy ses semnou rád škádlíval,
přeji si,aby ses semnou miloval.

Vždy se rád hrál WoWko,
chvíli nazýval mě "má dívko".

Vždy ti budu říkat,
mám tě ráda a láskou tě nazývat.

Vždy tě budu milovat.
A přísahám nikdy tě nebudu pomlouvat.
Autor Dark dream, 22.12.2008
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí