Sen

Sen

Anotace: Tak nějak se cítím, když jsem se svým přítelem...

Sbírka: Pro Tebe

Miluju sny, jejich opojný svět,
kde cítím tvou vůni, tvůj dotek, tvůj dech.
Kde jsme my dva jen
a celý svět je láskou pomaten.

A já padám, padám do propasti bezedné
a já padám, padám do tvé náruče bezelstné.
Tvé horké rty přitisknou se k mým
a já do nebe poletím.

Do nebe a ještě výš,
kde zurčení vody ani ptáky neslyšíš.
Ticho, ticho a tlukot srdce jen -
jak krásný je ten sen!
Autor The God, 22.12.2008
Přečteno 488x
Tipy 11
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Vlk v rouše, RadagastCZ, Holis, Lonely.girl, Mrs.Grázl, Quigleika, Valgor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný sen, přeji Ti, ať to není jen sen, ale sladká, láskyplná přítomnost ...

05.02.2009 08:46:00 | toužím.jít.dál

Miluju tě...

16.01.2009 00:34:00 | RadagastCZ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí