jiný chlap

jiný chlap

Anotace: No když se vyskytne ve vztahu někdo třetí

Proč pouhá myšlenka tolik bolí,
jak kdyby mi někdo sypal rány solí.
Žárlím na něj denno denně,
už se topím ve své pěně.
Je plná vzteku a žárlivosti,
mé nervy už toho mají dosti.
Pořád mi teď leží v palici,
zamotal ti hlavu jak nějaké vačici.
Tvrdíš že je to pouze kamarád,
bohužel ten většinou taky rád.
Autor Tungata, 22.12.2008
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: Pešulka, come-past, Holis, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí