Večerní

Večerní

Anotace: smutný večer.....

Při letním svitu měsíce,
hvězd zářících tisíce,
v hlavě myšlenka smutná,
vždyť nevím jak čistota chutná..
a se soumrakem tulím se
k peřinám co voní
smutkem čistota smutná
Čekám s pohledem vzhůru
až nový den probudí se
až zaženu noční smuteční můru
a světluška denní osvítí okno mé
samotou, smutkem zasklené
Slzy v polštáři zamknuté...
Autor Singlová, 23.09.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí