co zbývá....

co zbývá....

Anotace: ...když se člověk ráno probudí a podívá se na ještě teplou postel vedle sebe....

Zbyl mi tu po Tobě chuchvalec vlasů
vzpomínky na duši a kostlivci kukuřičných klasů co spolu jsme pojedli
zbyla tu po Tobě vůně starých časů
černokocour a v myšlenkách miliony cizích hlasů, co táhnou mě za Tebou
Zbyla tu prázdnota a píseň milostná
co ve snech zpívaná na smrt je nemocná, nemocí zhoubnou co láska zove se zkažená
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 744x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí