Vkládám smutek do smíchu

Vkládám smutek do smíchu

Anotace: Pro Jindřicha

Vkládám smutek do smíchu,
skromnost měním za pýchu.
Žal za radost koupím a
chytrého udělám hloupým.
Jídlem zaženu věčnou žízeň,
nevěrou potvrdím Tvou přízeň.
Poslechnu si tichý tón,
v pekle nechám zvonit každý zvon.
Na klavír vybrnkám Ti vyznání,
den co den čekám na Tvé přiznání...
Autor Lenny, 23.09.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonale zpracované rýmy...Zkus rýmovat jiné slovní druhy, bude z toho lepší dojem.

06.10.2005 11:25:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí