Trápení posledních 24 hodin

Trápení posledních 24 hodin

Anotace: ...

Slova mistrem mistrů jest,
však nemohu mu dáti lásku svou,
jinému už zaprodala jsem sama sebe,
už s jiným hovořím jako ,o nás dvou´.

Nerada trápím ty dva,
však neubližuji schválně,
já sama trpím děním kolem mě,
jako bych do krve měla rozedřené dlaně.

Bolest neustupuje, snad se i násobí,
já čekám na rozsudek spravedlivý,
oni oba jsou tak slepí,
trápení mnou si nezaslouží.

S prvým já nemohu býti z důvodu prostého,
miluji, zároveň nenávidím, já toho druhého.

Snaží se pochopit mě,
však marně si lámou hlavu svou,
jsem stvoření tak složité,
nevím sama co se mnou.

Jednomu nedokáži říci prosté ,ne´,
druhému nemohu své ,ano´ vyjádřit,
jak příběh můj dopadne tolik bojím se,
chci snad moc? Jen konce dojít.
Autor Jamesow, 23.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí