Kdybych ji tak mohl říct,...

Kdybych ji tak mohl říct,...

Anotace: Jakej máte pocit, když cítíte že vaše láska se vám ztrácí. Já, na to myslím hodně často.

Kdybych ji tak mohl říct,
jen se neboj a pojď ke mně blíž.
Vše co mám,
to chtěl bych ti dát.

Ty stojíš opodál,
jen vidím jak se usmíváš.
Rád bych vzal ruku tvou,
do snů ti zašeptal.

Již nějaký pátek tě znám,
vyslyš mě, to bych si přál.
Proto jaká jsi, co v sobe máš,
dal bych ti polibek, kam budeš si přát.

Já dělám co mohu,
za kamaráda mě máš.
Já se jen bojím,
že o to nebudeš stát.

Teď chodím za jinou,
pořád myslím na tebe,
bojím se, že o tebe přijdu úplně.
Autor Hantec, 23.12.2008
Přečteno 414x
Tipy 8
Poslední tipující: lexus, Dev_LATea_princess, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí