Pozvolna...

Pozvolna...

Anotace: Na tuhle básničku jsem dostal svojí nynější přítelkyni.

Čas stálé plyne dál
a já pořád nevím co jsem komu udělal.
Teď vidím jenom prázdný sál
v něm tebe hrající hudbu a parket co by pohledal.
V tom sále jsi vážně jenom ty,
Tvůj úsměv září, jak maják a stejně tak tvé rty.

Sedíš na pozlacené židli,
jenž barvou splývá s tvými vlásky.
Chtěl bych říct smím prosit?
a vyznat se ti ze své lásky.

Však bojím se, že řekneš ne,
že chvíle se mnou byly nádherné.
Přec nemůžeš se zvednout a nastavit mi líc,
máš mě velmi ráda, ale já nemůžu chtít víc.

A tak jen stojím a potichu čekám,
až hudba dohraje.
Nevydržím a před tebe klekám,
pochybnosti táhněte do háje.

A říkám ti ta něžná slova,
říkám ti je teď znova a znova.

Mám tě rád, díky tobě mám zas pro koho psát.
Mám tě rád, jsi můj ostrov v neklidném moři.
Mám tě rád, teď chci tě v rukou svých hřát.
A víc než to, jsi element krásy co život můj tvoří.

Jsi nádherná,
nemám rád, když říkáš, že ne.
Víc než potřebná,
Pro mé další polibky roztoužené.
Autor Pepito, 24.12.2008
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí