Chci jen tebe!

Chci jen tebe!

Anotace: Tato báseň mi přinesla další rok a půl trápení na víc, ale zažila jsem i hezké chvíle.

Chci krásné nebe bez mraků,
Chci noci plné soumraků.
Chci mít postel plnou růží,
Chci tě cítit na své kůži.
Chci doufat v každý nový den,
Chci si splnit dětský sen.
Chci jen tebe! Chci se smát!
Toužím tebe milovat!

Nechci vilu do nebe!
Nechci zlato od tebe!!!
Nechci toho co má mě rád!!!
Chci jen tebe milovat!!!!!!!

Chci s tebou prožít život svůj,
Chci být tvá a ty jen můj!
Chci s tebou kráčet světem dál,
Nechci stát jen opodál.
Toužím stát se pouze tvou,
Chci být tůní bezednou.
Chci mít život z pohádky,
Chci žít s tebou bez hádky.
Chci vše co pro mě znamenáš,
Chci slyšet jak rád mě máš.

Chci mít tebe a chci se smát,
Chci jen tebe milovat…
Možná je to naivnost,
Ty jsi však má budoucnost!

Chci tě líbat! Chci se smát!
Chci jen tebe milovat!

Nechci stát jen opodál!
Chci jít světem s tebou dál…
Autor At, 24.12.2008
Přečteno 493x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dej mu raději bonboniéru:)

24.12.2008 14:54:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí