Občasný pesimismus

Občasný pesimismus

Anotace: ..

Někdy bych raději vrátila čas,
ale to nejde, stejně by mě dohnal.

Někdy bych raději neviděla zrcadla,
ale to nejde, stejně se uvidím.

Někdy bych raději nepsala,
ale to nejde, stejně mám pero.

Někdy bych se raději propadla,
ale to nejde, není do čeho.

Někdy bych raději nebyla,
ale to nejde, stejně jsem se narodila.

Ale vždycky bych chtěla potkat tebe,
protože bez toho, bych už nežila.
Autor enicek, 25.12.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Muta cum liquida, Filková, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm...:-)

25.12.2008 22:05:00 | Muta cum liquida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí