Polibek

Polibek

Anotace: polibkem dává se láska.....

Jsi tak daleko, přesto však vzpomínka na Tebe na mých rtech ulpěla,
Jsi tak daleko, a já říkám si, že líbat jsi mě neměla,
Jsi tak daleko, a vůně Tvá se mnou tu zůstala
proč jsi tak daleko, a proč jsi mě líbala?
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 1587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí