Trest...

Trest...

Anotace: Jeden názor na to, co je láska...

Kdosi řekl: Milovat je odměna
Já tvrdím, že je to trest
Dohromady svede vás štěstěna
Má k tomu mnoho cest

Láska je krásná, nádherná
Dá se i jenom z Ní žít
Ale noční můra je to předlouhá
Když spolu dva nemůžou být

Jeden neví, co dělá druhý
Tebe z toho zžírá strach
Když jste pak spolu vše se hojí
Tvá láska Ti dává mat
Autor Nahar Trangoul, 25.12.2008
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Quigleika, Filková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí