Pohled

Pohled

Anotace: Jeden často stačí.....

Místo očí dvě hluboké studnice
Tajemstvý plné, jak let z měsíce
Dlouhé vlasy barvy havraní
Nejen já povzdechnu, dyž hlavou pohodí

Úsměv, který všechnu zlobu smaže
Jediný dotek lidskou duši sváže
Krása co slovy popsat se nedá
Povolit uzdu svým citům se prý nemá

Co jiného Ti mám říct
Mě stačil pohled, nic víc
Píšu abych neudělal hloupost
Jenže v těch řádcích dávám jí volnost
Autor Nahar Trangoul, 25.12.2008
Přečteno 509x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, páááááááá, Emira, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zajímavý profil máš..

29.12.2008 10:03:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí