Poslouchám čas

Poslouchám čas

Anotace: čas všechno hojí? fakt? právě můj čas stojí... :-(

Minuty se vlečou,
tik tak, tik tak,
slzy hořce tečou,
tik tak, tik tak.

Plyne den a za ním druhý,
srdce bolí stále,
notak přijď a nebuď tvrdý,
vždyť už mám na mále.

Láska nás už opustila,
prostor dávám rozumu,
nikdy bych se nepomstila,
ústa mám na závoru.

Hodiny se vlečou,
tik tak, tik tak,
slzy stále tečou,
tik tak, tik tak.
Autor loverose91, 25.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí