Zatančím

Zatančím

Anotace: ..

Zatančím..
jako had kolem tvýho těla.
Zavlním boky za svíčky svitu,
políbit tvé rty tak moc bych chtěla,
jenže mé polibky jsou
jako baziliškův jed z dávných mýtů.

Zatančím..
jako víla při měsíční záři.
Jako svůdná kurtizána.
Ucítím tvé rty na mé tváři,
tvé ruce na mých bocích a pak..
se mmi ztrácíš do neznáma.

Zatančím..
kolem tvýho bezvládnýho těla.
Asi jsem neměla říkat, že tě miluju.
Že jsem z tebe celá rozechvělá..
Spíš jsem měla říci do jsem.
-jsem smrt-
Ale už netančím- to ti slibuju...
Autor Vision of me, 25.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Kapka, Mademoiselle Drea, china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle mě vážně dodělalo, super myšlenka.

10.01.2009 00:02:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí