Já snídám s tebou

Já snídám s tebou

Anotace: to se stává...

Já snídám s tebou

Těžká jsou rána
Myšlenky bloudí za tebou
Tvůj dech ledový
Tady schází…

Mé oči hledajíc
Kousek z tebe …pláčou
Odešlas za hlasem svým
Pro mě zkázou….

Obraz tvůj v srdci
Navěky nosím…
Zůstávám…
Čekajíc ,životem bloudím….

Po ránu snídani si dám
Čaj s chlebem sýrovým…
Já snídám s tebou
Nejsem sám….

Všechny krásy světa
Výměnou za noc s tebou..
Sen promění se
Za velkou vodou…

Jiná přichází
Nahradí tebe…
Sen se rozplyne…
Přišla z nebe

Tělní schránka jiná
Však tebe připomíná
Já snídám s tebou
nejsem sám….
Autor v.hercik, 25.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, b.e.j.b.y.y.y.y, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místy smutná, přec moc hezká...*:)

07.05.2010 09:38:00 | PIPSQUEAK

kéž bych měla též s kým snídat...

05.01.2009 13:53:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí