jsem čím mě cheš mít

jsem čím mě cheš mít

Anotace: laskavý čtenář promine...

Jsem lupič, co do snů snaží se vloupat.
jsem lapka, co do srdce Tvého chce klín lásky vtloukat.
jsem chlípník, co po těle bílém po nocích touží.
jsem i Tvým andělem, co nad Tebou krouží.
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 727x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí