Už nevěřím na zázraky

Už nevěřím na zázraky

Anotace: jedna krátká

Dvě slzy na krajíčku
modravé v kalamáři
u psacího stolu
mění se na písničku
schovanou v inventáři
a srdce tepe z bolu.

Jsi jako květina,
zázračné spisy jak bílé peří,
mezi mraky,
jsi jemná vteřina
a já též kdysi byl ten co věří,
na zázraky.
Autor alfun, 26.12.2008
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: Jenda P., Emma Kulíková, Holis, Kapka, Mbonita, Cizinka, Emira, MishaX, Terakota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí