Kamarádi 2

Kamarádi 2

Anotace: Konečně jsem pochopil..

Včera večer ses dobře bavila,
já neustále přemýšlel,
jakou cestu sis zvolila,
abych ji následoval.

Kamarádi rozmlouvali,
abych si šel cestou svou,
a ne neustále za tebou.

Když mé sdrce patří tobě.. to nemohu změnit,
tak jsem uslyšel krutou pravdu,
že tvé přesvědčení ke mně,
je pevnější než hradby hradu.

Láska nás nutí dělat chyby,
stále znova a znova,
a proto chodíme stále dokola.

Konečně jsem pochopil,
nechci být jen kamarádem,
nemohu tě mít,
ale také tě nechi ztratit.

Chci ať jsi šťastná,
a budu tě opatrovat,
do chvíle než příjde ten pravý,
a mohl by tě stejně jako já milovat.
Autor MFNL, 26.12.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí