poznání

poznání

Anotace: tak to je život, je to chmurné, nemám náladu na nic krásného

nic krásného ve mně nebují
nic teplého mě nehřeje
jenom ta bolesta, ta tady je...stále

jen ten, co mě odíval,
do sladkého snění,
ten co chodíval mě utěšit
zmizel do černého světa
již není co snít..

obloukem se vyhýbat některým lidem
dnes mohu říci, že je lepší
nebo jim vrazit nůž do zad
zabít neb zabil on mě
Autor Lanies, 26.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíše je to psáno smutkem...tip.

02.02.2009 12:53:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí