Jednou

Jednou

Anotace: Všem doufajícím

Křičím do ticha
Napínám uši
Zase jsem lichá
Bolí to v duši
Schoulená
Bez jména
Se spoustou naděje
Hlava má čaruje

Trhám na kusy
Všechna svá přání
Zbytečky krásy
Ulpívaj na nich
Napořád
Hledám řád
Není v mém dosahu
Stojí za námahu?

Zůstávám věrná
I když nevěřím
Dál budu klidná
Schovaná v peří
Nechtěná
Zlomená?
Ať - mně stačí snění
Třeba... se to změní
Jednou
Autor branwen, 26.12.2008
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: Verculik, Slečna z konce duhy, Holis, jedam, Ctěný pán, AndyKo, frangir, Jana M., MishaX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jej...mám to stejně...bohužel...ale...krásné...máš můj tip...Andy

26.12.2008 20:06:00 | AndyKo

duši/uši .. tenhle ušatej rým jsem dlouho nečet

26.12.2008 16:30:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí