Jako zbabělec

Jako zbabělec

Anotace: Existuje jich hodně, ale ubližují nejvíc tehdy, když to člověk nejvíc nečeká... každá je zná

Jako zbabělec

Proč jsi mě nechal,
uvěřit ti?
A teď prostě není zbytí,
abych přijala, že jsi lhal.

Asi jsi to takto chtěl;
pomstu či snad hru?
Nosíš ledové srdce jako kru
a přitom jsi ho sladké měl.

Možná jsi věděl, jak to dopadne,
ale přesto jsi mě nechal
a s úsměvem ses díval,
dokud můj rozum nepadne.

Ty jsi dopustil,
že jsem si tvořila dál náklonnost,
že jsi přestával být v mém srdci host
a pak jsi ho prudce opustil.

Nejsem z kamene ani hlíny,
abych nepochopila, co tím myslíš,
když se vyhýbáš a nemluvíš,
ale já neponesu svědomí viny.

Utekl´s jako zbabělec,
nedokážeš se mi postavit,
akorát to musí bolet mě a trápit,
když jsi mi před sebe postavil tuto klec.
Autor Juřinka, 26.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*********podepisujiii

26.12.2008 19:37:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí