Na koleni psáno doslova

Na koleni psáno doslova

Anotace: Asi tvoje..chabá omluva, promiň..

Můj sen je Tvůj když se stáváš mým,
proč láska, neubližuješ mně,
ale myšlenkám svým.
A srdci a přesvědčení a já nevím čemu ještě.

Ta cesta domů..odpusť mi, prosím.
Byla jsem opilá a skoro nevím čím,
ještě teď hanbu nosím,
hodně před Tebou a trošku před Ním.

Jsem smutná z toho co jsem četla,
protože vím, že mě máš rád
a já jsem Ti ublížila,
musel ses o mě bát.
Promiň, asi to líp neumím, ale polepším se.
Autor Gemyni, 27.12.2008
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Nergal, střelkyně1, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí