na co myslí?

na co myslí?

Anotace: tak na to občas myslím já....

na co myslí tvoje vlasy?
na to, jak laskám je, či snad na to jak vítr češe je asi?
na co myslí Tvoje řasy?
na to jak zkrouti se do neuvěřitelně vlídné krásy?
na co myslí tvoje kůže?
na to jek pohladit mne, či ztrestat můj drzý dotek jako planá růže?
na co myslí Tvoje oči?
a na co sakra myslíš Ty?
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 905x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí