Neuzavřená

Neuzavřená

Anotace: stejně jsem spíš fotograf

Namalovat tě, když nemám plátno,
na co nanášet barvy,
když cítím se nejistá,
ale proč?
Vždyť včera to bylo hezké,
jak nebylo už dávno.

Pocit, že něco máš za oponou
jako vrah když čeká
na svůj příhodný okamžik.
Počkám, čím mě počastuješ,
jestli polibkem
nebo sečnou ranou.
Autor Gemyni, 27.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, střelkyně1, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí