Síla Victory (rocku)

Síla Victory (rocku)

Anotace: znáte větší sílu?

Síla Victory (rocku)

V koutě seděl
Nic neříkal
smutně zíral
lidí se bál
každý se mu smál…

V hospodě
když hráli polku
koukal zrovna
na pohádku
záviděl jim plný sál…

Na kytaru brzo válel
buben už ho doprovázel
basa tvrdila jim žár
který z nich sál
když z repráků řval…

Tvrdej rock
Je naše spása
Dlouhej vlas
a marijána
vítězíme stále dál…

Léta štací vyhraných
holek spousta narvaných
sjedem všechno
hlavně když je
zase plnej sál…

Lásku rocku rozdávat
V opojení zůstávat
rockin all over
the world
zpívat dál…..
Autor v.hercik, 27.12.2008
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 6thSun, Reno
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a je k tomu taky hudba?

17.04.2014 16:49:57 | hanele m.

nene, neznám noty, ale klidně si to pro sebe zhudebni...hehe

18.04.2014 14:09:19 | v.hercik

já nezhudebňuju, já jen poslouchám :o)

18.04.2014 15:21:07 | hanele m.

já taky...občas texty tedy...

18.04.2014 15:49:35 | v.hercik

Dobrá, líbí...*:)

07.05.2010 09:40:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí