Roztrhej mě na kusy

Roztrhej mě na kusy

Anotace: Dál už se neotočím...

Roztrhej mě na kusy
ať láska k Tobě
už mě nedusí...
Roztrhej mě na kusy!
Rozervi mi duši
ať srdce tolik nebuší
a nepumpuje do žil...touhu
po doteku Tvých dlaní,
po kráse Tvého těla,
když jako šíje laní
se pod mou rukou chvěla
...krása

Tvá vůně smysly ochromí
a já se ztácím v snech
kdo z nás by pak nezatoužil
...po křídlech
Autor zíťa 2, 27.12.2008
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...touha se někdy ovládá hodně těžko...

27.12.2008 19:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí