Vyznání II.

Vyznání II.

Anotace: docela kratičká básnička pro jednu parádní holku...

Možná je to jak z nebe blesk,
možná jen mě přepad stesk,
možná po tobě toužím celá léta,
možná jsem jak z jiného světa.

Snad je to pro tě překvapení,
snad na přátelství to nic nemění.

Že mám tě rád jako nic na světě,
že jsi pro mě jediná na této planetě.
Autor lolin, 27.12.2008
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí