Hodit prsten

Hodit prsten

Anotace: ..

Hodit prsten do kanálu, může býti bolestivé,
náhle přijde vlna žalu,
ale lásku nedostihne.

Hodit prsten do kanálu, ta tři slova mám v paměti,
hodit lásku do kanálu, lidi máte ponětí?

Lidská bolest je tak strašná,
jak princezna bez prince,
jak hodnota bez mince.

A já už budu navždy jiná,
prsten - ten to připomíná.
Autor enicek, 27.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí