Když ti srdce druhého uniká

Když ti srdce druhého uniká

Anotace: Snažit se někdy nestačí.

Když ti srdce druhého uniká,
holýma rukama ho chytáš,
zdá se, že v dálce zaniká,
ale přesto za chycení se všeho vzdáš.

A když se zdá, že je na dosah,
zrychlí tep a zrychlí krok,
srdce tvé vlastní jeho obsah,
ale ty na své srdce máš nárok.

Pokud ti tvé srdce má být vráceno,
musíš pro to něco obětovat,
jinak srdce tvé bude ztraceno,
a ty nebudeš už moci milovat.
Autor Ivet.K, 27.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí