Pochop

Pochop

Anotace: Je to pro človíčka, kterého mám ráda, ale zatím jinak nemůžu, neboť mám ještě bolavé srdíčko...

To co všechno mi nabízíš
mé srdce pobízíš.
Chtěla bych ti to dát
nechci se toho vzdát.

Ale...

Snaž se mě pochopit
ještě nemůžu tvé srdce uchopit.

Mé srdce je plné lásky
naopak i nenávisti,
na srdci mám šrámy s vrásky.
Je plné nechuti i touhy po vzrušení,
mé tělo je uzavřené,
ale má chuť i po milování.

Snaž se mě pochopit
nemůžu tvé srdce uchopit...

Déj mi čas
já řeknu ti včas...
Autor Ela_mela, 28.12.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatím největší konina dneška.
tak hyjé srdce vrané! :)

28.12.2008 15:45:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí