Je taková jaká je?

Je taková jaká je?

Anotace: Začínám lásku nenávidět,snažím se tomu zabránit.

Když plamínek lásky v srdci vzplane,
v tu chvíli je vše vedlejší.
Vždyť naše city jsou vše co máme,
pročpak nejsme k sobě milejší..
Je spoustu věcí co radost dělají,
ta se však nevyrovná tomu.
Když dva lidé se vzájemně milují,
a vrací se spolu v obětí domů..
To láska nás k sobě všechny pojí,
snad na pohled první se to nezdá.
Mnozí se jí dokonce bojí,
naopak někdo se ji nikdy nevzdá..
Kdo z nás posoudit může,
jak dlouho trvá asi?
Když časem zestárne nám kůže,
později i zešediví vlasy..
Je stále silná jako zpočátku,
po uplynutí spoustu let?
Když vezmu si to celé pozpátku,
je pěkně zlý ten svět..!
Láska neumírá přece říkají,
ta zůstane prý v nás.
Ikdyž mnohokrát odejdem sami a potaji,
to pak už nadešel onen čas..
Mým snem je ctít a milovat,
a to v každé roční době.
Jen musíme si více důvěřovat,
a být upřímní i sami k sobě..
Autor Zbořka, 29.12.2008
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básence rozumím, zvláště temu koncu, jenomže tej upřímnosti je dnes méně a méně... to je blbé... pač upřímnost a důvěra dělá lásku nejsilnější... aj za cenu, že by měla skončit, nad upřímnost, pravdu přecik není.

30.12.2008 17:10:00 | NikitaNikaT.

moc hezky napsané

30.12.2008 12:06:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí