pro lásku...

pro lásku...

Anotace: ...a kvůli ní

Ve vzduchu visí tragedie,
prohra, ke které jistě směřuji,
blíží se mílovým krokem
ovlivněn neznámým pocitem
se zavřenýma očima kráčím k okraji propasti,
ne abych umřel, jen proto, abych trpěl pro lásku...
já půjdu, do poslední chvíle a před zraky neznámých udělám krok poslední.
Proč? snad pro lásku ve kterou věřím,
snad pro hvězdu co dává mi sílu,
mno, vlastně to bude vše jen kvůli Tobě.
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 1439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí