Nejen dálka...

Nejen dálka...

Anotace: O tom jak si dodávám sebevědomí abych vydržela,protože můj kluk je až v Anglii a to už víc jak rok.

Nejen dálka,ale i dlouhá doba...,
Při té myšlence padá na mě mdloba,
Že čas zničí mi život můj,
To co chci dokážu stůj co stůj,
A nikdo mě zastavit nedokáže,
Třebas mi to Bůh zakáže,
Já vydržím to,ať chci či ne,
Vím, že cíl mě nemine
Nehodlám se nikdy vzdát,
I car se mě může bát,
Prostě musím přečkat dobu dlouhou,
Nejsem jenom holkou pouhou (stále hořím silnou touhou)
Dokážem to a budem spolu,
Patříme k sobě... vem‘ mě k Tobě domů...
Autor Fontinalis, 24.09.2005
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí