Sbohem má, skoro, lásko

Sbohem má, skoro, lásko

Anotace: Inspirace: Fine Frenzy- Almost Lover

Nejsi pro mě denní záležitostí,
jen jsem potřebovala osobu soucítící.
Která by vlasy pohladila,
třeba i slaďák zazpívala.

Hledala jsem útěchu a
našla jsem tebe.
Anděla strážného,
který nemyslí jen na sebe.

Brala jsem tě jako kamaráda ale
měla jsem tě doopravdy ráda!
Proč ty mě ne tak
jako já tebe?

Proto jsem to musela udělat
a několikrát ti říkat:
"Sbohem má, skoro, lásko."
No tak, promiň mi to...
Autor Kira Haulie, 29.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Stepankas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom cit,vela citu,len skoda,ze nie podobny pocet rymov,ale pekna basen :)

28.02.2009 20:16:00 | Terulienka

Je v tom cit, je to hezké.

22.01.2009 19:35:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí